Den perfekta gåvan till dina medarbetare och kunder!

KUP_Foretag_Sleeves_3
För alla tillfällen

Sverigechecken är en självklar lösning vid alla typer av högtider och olika bemärkelsedagar, men det finns även många andra tillfällen där Sverigechecken blir en given succé, till exempel för god prestation, vid avslutad tjänst, födelsedagar, jubileumsfirande eller som incitament för uppnådda mål.

Rikstäckande ombud

Tack vare ett stort utbud av ombud kan Sverigechecken lösas in på en mängd olika platser över hela Sverige. Några exempel på våra ombud: Ica Handlarna, Coop, Willys, Hemköp, City Gross, Mat Öppet, Pressbyrån, 7-Eleven, Kronans Droghandel, Den Svenska Matrebellen, Direkten, Handlarn, Nära Dej, Time, My Way, och Tempo med flera.

Fina konvolut

Vi erbjuder även eleganta förpackningar som gör din gåva till en komplett upplevelse. En förpackning består av en hållare, där man lägger en eller flera checkar. Hållaren placeras i ett konvolut som finns i flera fina utföranden. Vi vill även rekommendera att man lägger till ett brev med en personlig hälsning.

Skattefri gåva

Enligt nya skatteregler kan våra värdecheckar användas som skattefri gåva till anställda så länge värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms. Sverigechecken finns i flera olika valörer för att enkelt kunna sätta samman den summa man vill ge bort.

I år är det dags för en lite smartare gåva

Har du svårt att hitta bra presenter till medarbetare och kunder? Är du trött på att packa chokladaskar, ljusstakar, salamikorvar inpå småtimmarna, dagen före julfesten? Eller du kanske ger bort fina glasvaser som i alla fall bara står och samlar damm i slutändan.  Sverigechecken uppskattas av både givare och mottagare och är ett smart alternativ till kedjespecifika presentkort. Värdecheckar i en elegant förpackning med en personlig hälsning blir en fin gåva för alla typer av företag och organisationer. Låt oss skräddarsy en lösning som passar dig!

Kup_Folder_Ikon_2

Skräddarsydda företagspaket som passar er

Låt oss sätta ihop färdiga presentpaket utifrån dina behov. Vi packar checkarna i våra eleganta konvolut och gör gåvan extra personlig med ett brev med logotyp och underskrift. Så här skulle din gåva kunna se ut:

KUP_Sverigechecken_Delar

[dhvc_form id=”21789″]